2012. február 28., kedd

Új dilim van

Igen teljesen új! 
Három - igen 3 - hetes.
Épp ennyi ideje mesélt Macim egy közösségi oldalról, ami nem is közösségi a szó szoros értelmében inkább egy könyvjelző gyűjtő és egy közösségi oldal keveréke. 
Képeket lehet ide gyűjtögetni, szinte bárhonnan a világból, rendezgetni őket akármilyen szisztéma szerint, és ha tetszik beszélgetni másokkal az ő vagy a saját gyűjteményünkről és nem utolsó sorban barátokat szerezni és keresni. Igen ez a Pinterest.
Remek dolog. Egyelőre főleg a kedvenc képeim rakosgatom rá, és nézegetem másokét. Sajnos sok időt elvesz, de rengeteg dolog kerülhet vele a helyére. 
Azt hiszem nem vagyok egyedül azzal, hogy szeretek linkeket menteni mindenhová, és előkeresgélni ha kell újra és újra. De képeket jegyzek meg könnyebben, nem szavakat, címeket, így gyakran nyitogatom a könyvjelzőket hogy azt hiszem ez az. Itt könnyebb a dolog, hiszen a képet látni, amit biztosan meg is jegyzek, és villámgyorsan előkereshetem ha tetszik. 
Hogy ez mire jó? Még egyelőre nem tudom. Mindenesetre arra, hogy kiélhetem a gyűjtögető vágyaimat, méghozzá úgy hogy egy centi, egy byte vagy egy mikronnyi helyet elfoglalnék bárhol is. Elsőre elég ennyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése